LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD ZVK Meeuwen - ZVK Wezel (2)  2-3 (2-0)

DATUM 04-11-2005

DOELPUNTEN 1-0 Bosmans, 2-0 Teppers, 2-1 Kodalci, 2-2 Naalden, 2-3 Amraoui

VERSLAG Voor de eerste bekerwedstrijd kon Wezel rekenen op een volledig fitte kern.

Er was voor beide ploegen maar een korte studieronde nodig om in de wedstrijd te geraken. Wezel speelde de bal goed rond maar het was de thuisploeg die er telkens snel uitkwam en zo voor het meeste gevaar zorgde. In de 9de minuut kon Wezel voor de eerste maal echt gevaarlijk zijn als Naalden een bal op de deklat knalde. In de 11ste minuut was het Bosmans die na een knap uitgespeelde tegenaanval de 1-0 scoorde. Wezel bleef de bal snel rondspelen maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. In de 19de minuut kon Meeuwen in een tegenaanval de 2-0 scoren, ditmaal was het Teppers die de bal binnentrapte. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust waren de eerste kansjes voor Wezel, maar de aansluitingstreffer wilde niet lukken. Voor Wezel begon het er slecht uit te zien maar ze lieten de moed niet zakken. Onder impuls van Tarzan begon Wezel de druk te verhogen en in de 33ste minuut leverde dit de 1-2 op, het was Kodalci die in de rebound kon binnentrappen. Nog geen minuut later trapte Smaal na een knappe actie de bal op de paal. Wezel, dat volledig onder stoom gekomen was bleef doordrukken en in de 39ste minuut kon Naalden er 2-2 van maken. In de 44ste minuut werd Amraoui mooi vrijgespeeld en hij liet de kans om er 2-3 van te maken niet liggen. De laatste 5 minuten trachtte Wezel de wedstrijd uit te spelen, maar dit was buiten Meeuwen gerekend. Gelukkig voor Wezel kon Meeuwen de prachtige kansen die het kreeg niet benutten en zo bleef het dus 2-3.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duric, Vanderperre, Kodalci, Naalden, Smaal, Amraoui, Frédérick, Nadarski, De Kuster, Maes

Kern ZVK Meeuwen: Witters, Korolijk, Moons, Luyten, Camps, Gijbels, Bosmans, Teppers, Box

Scheidsrechter: Hermans Peter